Jobba hos oss

Lediga tjänster

Vad roligt att du är nyfiken på oss! Då är vi också nyfikna på dig.

Nu söker vi vikarier!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med den övriga personalen på Sandrosen vill du vara med och arbeta i vår verksamhet för att ge våra barn glädje, kunskap och lek. Du är med barnen i alla moment under en dag på förskolan, så som inne- och utelek, måltider och utflykter.

Kvalifikationer

  • Du har ett stort intresse för och engagemang i barns utveckling och vardag.
  • Du är ansvarsfull, engagerad, flexibel och nyfiken på nya utmaningar.
  • Du är trygg, stabil och har förmågan att skapa goda relationer med både barn, föräldrar och kollegor.

Det är meriterande om du har en barnskötarutbildning, pågående förskollärarutbildning, är legitimerad förskollärare eller har liknande erfarenhet.
Meriterande är också erfarenhet av arbete med barn i de yngre åldrarna.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om rekryteringen

Vi söker omgående en person som kan arbeta för att täcka upp då ordinarie personal inte kan vara på plats. Behovet varierar från vecka till vecka. Antal timmar är svåra att beräkna då vi är en liten förskola. Möjlighet finns eventuellt att arbeta en längre sammanhängande period under sommaren.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir kallad till intervju ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Kontaktpersoner

Carola Petersson, rektor

carola@sandrosen.net
070-673 91 01

Ansökan

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till carola@sandrosen.net

Välkommen med din ansökan!

Vår personal

Vår personal möter barnen varje morgon i hallen och ger dem ett varmt välkomnande. Den pedagogiska verksamheten håller hög klass.

Sandrosens förskola strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där alla våra anställda känner att arbetsplatsen präglas av ömsesidig respekt. På vår arbetsplats har alla lika värde och arbetsplatsen ska kännas trygg.

För att möta framtida utmaningar satsar vi på ständig förbättring och kompetensutveckling för våra anställda. Vi är en arbetsplats med fokus på gott arbetsklimat där du möts av tillit och engagemang.